THE FLIPPENING

De flippening verwijst naar de mogelijke toekomstige gebeurtenis wanneer Ethereum Bitcoin voorbijgaat om de meest waardevolle cryptocurrency te worden in termen van marktkapitalisatie. Het is een term die wordt gebruikt om een complete paradigmaverschuiving te beschrijven vanuit de overtuiging dat bitcoin zijn suprematie op basis van marktkapitalisatie zou behouden, in de overtuiging dat een goed presterende altcoin de macht zou overnemen. Er zijn veel theorieën geweest die een flippening voor bitcoincash promoten in vergelijking met bitcoin en Ethereum in vergelijking met bitcoin.

Het betekent niet dat mensen op geen enkele manier het vertrouwen in bitcoin verliezen. In plaats daarvan zal een meer concurrerend cryptocurrency-ecosysteem worden gecreëerd, en verwacht wordt dat de komende maanden en jaren altcoins aanzienlijk in waarde zullen stijgen. Ethereum, Monero, Dash, Factom en anderen proberen nu allemaal hun plaats in de wereld te vinden. Bijna al deze valuta’s zijn in waarde gestegen, ondanks het feit dat bitcoins prijs stagneert of daalt. Hoewel het mogelijk is, is dit slechts een tijdelijke verandering, het flippen is geen trend die op geen enkele manier moet worden genegeerd.

Het leiden van de lading tijdens “het flippen” is Ethereum. Meerdere dozijn ICO’s worden aangeboden bovenop de Ethereum-blockchain in plaats van de Bitcoin-technologie te gebruiken. Het is duidelijk dat Bitcoin niet geschikt zal zijn voor elk project dat men kan bedenken, of op zijn minst niet in zijn huidige staat. Concurrentie in de cryptocurrency-industrie kan alleen maar goed zijn. De flippening duidt op deze verschuiving naar een meer competitieve industrie waarin bitcoin niet noodzakelijk langer het middelpunt van de aandacht zal zijn.

Tot voor kort was Bitcoin de grootste concurrent sinds de oprichting in 2009. Sinds 24 februari 2017 vertegenwoordigde Bitcoin’s marktkapitalisatie 86,74% van de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies. Sindsdien is het marktaandeel van Bitcoin gedaald, ook al is de prijs per eenheid gestegen.

Koop Cryptocurrency zonder wallet:

Cryptocurrency kopen met wallet?