SELL WALL

Een verkoop muur is vaak een kunstmatig onderdrukkingsmechanisme om de prijzen onder de maximumdrempel te houden, zodat de walvissen veel goedkopere munten kunnen kopen. Als iemand het geld heeft om een markt te manipuleren, is het te verwachten dat iemand dat precies zal proberen.

Echter, in tegenstelling tot wat sommige mensen denken, zijn kopen en verkopen van muren niet specifiek voor één handelaar. Zodra grotere koop- en verkooporders verschijnen, is het normaal dat anderen hun respectieve lezers op hetzelfde prijsniveau plaatsen. Uitwisselingen creëren bijna nooit zelf koop- en verkoop muren, tenzij er in de meeste gevallen sprake is van een bestaande overeenkomst; dergelijke overeenkomsten hebben betrekking op een ICO waarbij de ontwikkelaars ermee instemmen een hoeveelheid munten tegen een bepaalde prijs terug te kopen.

Verkoop Muren worden vaak gezien als een aanwijzing voor ernstige liquiditeit. Dat is maar goed ook, want het laat zien dat er veel munten te koop zijn. Aan de andere kant, zonder voldoende koopaanbieding, heeft het weinig zin om actieve verkooporders op te zetten. In die gevallen zouden walvissen liever hun munten op de markt dumpen en bestaande kooporders aanvullen. Veel koop muren trekken vaak grote houders aan die op zoek zijn om hun munten te lossen.

Een ding dat de moeite waard is om op grote koop- en verkooporders te letten. In veel gevallen worden deze bestellingen slechts een korte periode weergegeven en vervolgens helemaal verwijderd. Het is evengoed mogelijk dat deze orders omhoog of omlaag worden verplaatst, afhankelijk van hoe de markt reageert op het opmerken van deze muren.

Koop Cryptocurrency zonder wallet:

Cryptocurrency kopen met wallet?