MOON

Als een bepaalde cryptocurrency ‘mooning’ is, betekent dit dat de prijs van een munt een piek ervaart. Het is een term die populair is op twitter, forums en andere sociale mediasites. Het verwijst naar een consistente opleving of doorbraak in de waarde van een gegeven cryptocurrency. Over het algemeen wordt ‘het bereiken van de maan’ door speculanten gebruikt om een cryptocurrency aan te duiden die fantastisch stijgt naar all-time hoogtepunten.

Cryptocurrencies die je mag verwachten bij het moonen of ‘slaan op de maan’ zijn die cryptocurrencies die voor kleine hoeveelheden handelen in vergelijking met de dollar, maar die getalenteerde teams, levendige gemeenschappen en geweldige mogelijkheden hebben. Zoals altijd is het van het grootste belang voor elke belegger om DYOR te kopen.

Het wordt ook gebruikt om de vreugde en opgetogenheid uit te drukken die wordt gevoeld wanneer een SHITCOIN door een WHALE wordt gepompt, waardoor de nieuwe cryptocurrency-handelaar de illusie krijgt dat ze intelligent en verstandig hebben geïnvesteerd. Vaak biedt het een kortetermijn kans voor een ‘winst’, die snel verdwijnt

Koop Cryptocurrency zonder wallet:

Cryptocurrency kopen met wallet?