Hoe kan ik Bitcoin Kopen?

(Wanneer u handelt met geld loopt uw vermogen risico!)

Bij Litebit is het mogelijk om Bitcoin en andere cryptocurrency te kopen met Ideal. Begin hier met het aanmaken van een account. Dit doe je rechtsboven in het scherm. Bij het aanmaken van een account krijg je ook automatisch een “wallet”. Een wallet (of portomonnee) is een pagina met adressen van ongeveer 34 tekens waar naartoe je je cryptocurrency kan sturen en in kan opslaan. Elke soort cryptocurrency heeft een verschillend adres die aangegeven staat achter de naam. Door op storten te klikken (zie onderstaand plaatje) zie je het adres van de cryptocurrency tevoorschijn komen. Deze zijn voor elke cryptocurrency verschillend! Zie onderstaande plaatjes voor een weergave van een wallet en een (in dit geval Bitcoin) adres.

Bitcoin Wallet bij LiteBit
Dit is een voorbeeld van een Wallet bij Litebit

Na het aanmaken van een account kan je je account verifiëren, zo kan je het dagelijkse/wekelijkse en maandelijkse bestedingslimiet volgen. Het verifiëren van je account kan je doen onder “Mijn account” en “Verificatie & Limieten”. Na het verifiëren kan je Bitcoins kopen. Dit kan je doen door naar “Kopen” te gaan. Klik hier op het icoon van de cryptocurrency die je wil kopen (zie onderstaande afbeelding).

Scroll hierna iets naar onderen en je ziet de cryptocurrency die je aangeklikt hebt. Viel hier het bedrag in dat je wil besteden, of het aantal van de cryptocurrency die je wil kopen en Litebit zal het het andere veld invullen. Heb je geen andere wallet dan die bij Litebit. Klik dan op “Gebruik LiteBit Wallet” en Litebit zal het adres invullen. Selecteer hier de gewenste betaalmethode, controleer de gegevens en accepteer de algemende voorwaarden. Klik hierna op volgende en voltooi de betaalmethode. Hierna zullen de gekochte cryptocurrency op het ingevulde adres verschijnen. Afhankelijk van welke cryptocurrency je gekocht hebt kan dit even duren! (Bij Bitcoin kan dit zelfs enkele uren duren! Maar deze zullen verschijnen!)

Ben je geïnteresseerd in het kopen van Bitcoin of andere cryptocurrency? Zelf doe ik dit bij Litebit.

Bitcoin kopen zonder wallet?

Koop je liever Bitcoin of andere cryptocurrency zonder een wallet? Dan kan dit bij eToro. (Wanneer u handelt met geld loopt uw vermogen risico!)

Etoro is een platform waarop er gehandeld kan worden met zogenaamde hefbomen. Bij het kopen van Bitcoin of andere Cryptocurrency is het niet mogelijk om een hefboom te gebruiken op het platform. Belangrijk om te weten bij het kopen van Bitcoin op Etoro is dat het niet mogelijk is om later deze nog naar een wallet te verplaatsen. Deze blijft binnen het platform van Etoro en kan alleen hier gekocht of verkocht worden.

Schrijf je nu in bij eToro. (Wanneer u handelt met geld loopt uw vermogen risico!)