HARD WALLET

Hardwareportefeuilles zijn een fraudebestendig elektronisch apparaat dat is ontworpen om privésleutels van uw munten in een offline omgeving op te slaan. De privésleutels en digitale handtekeningen die nodig zijn om bitcoins te spenderen, worden gegenereerd via deze portefeuilles. Zoals de manier waarop je een portefeuille opzet, moet je het zaadwoord (herstelzin) op een stuk papier noteren en op een veilige plaats bewaren. Liever 2-3 kopieën maken en distribueren. En omdat uw sleutels offline zijn, is er geen mogelijkheid om gehackt te worden.

Ten tijde van dit schrijven is er geen melding gemaakt van diefstal of verlies van bitcoins uit een hardwareportefeuille. Sommige hardwarepoorten hebben beveiligingsroosters en sommige hebben een klein digitaal scherm met een gebruikersinterface om transacties te verifiëren. Zelfs in het geval van schade aan uw hardwareportefeuille, kunt u uw bitcoins eenvoudig herstellen met de herstelzin.

Opmerking: Bitcoin-hardwareportefeuilles zijn uitgevonden nadat Bitcoin was geboren. Op dit moment kunt u ook andere cryptocurrencies in deze portefeuilles opslaan (ETH, LTC, DASH, enz.).

Als je Bitcoin en andere Cryptocurrency veilig wilt opslaan voor een lange termijn, dan moet je zeker een hardware wallet bestellen. Omdat de meeste van deze hardware-portefeuilles een wachttijd van een maand of twee hebben vanwege de enorme vraag, moet u er zo snel mogelijk een bestellen.

Koop Cryptocurrency zonder wallet:

Cryptocurrency kopen met wallet?