FOMO

FOMO is een slang die Fear Of Missing Out betekent. Het is de angst iets te missen waar anderen van genieten (bijvoorbeeld de angst om Bitcoins winst te missen terwijl anderen winstgevend). FOMO is dat gevoel dat je krijgt dat je ertoe aanzet om een munt te kopen, geen winst op een muntstuk te nemen, of geen zetten te zetten op een munt die al aanzienlijk is gestegen.

Het is het idee dat je in je hoofd krijgt dat elke vorm van rationele winst die je neemt of wacht op een terugkeerpunt nu zal resulteren in het missen van jou. Deze angst om te missen is wat ervoor zorgt dat mensen aan de top kopen of tijdens een dip vasthouden nadat ze winst hebben gemaakt (alleen om een deel of al hun winsten weer te verliezen).

Zoals de term suggereert, wanneer Bitcoin of een altcoin sterk in waarde stijgt en beleggers stappen ondernemen zonder reden of duidelijk denken – dus emotie – omdat ze bang zijn om winst te missen door de waardevermeerdering.

Je ziet bijvoorbeeld veel mensen die een nieuwe altcoin niet begrijpen. Maar omdat ze net zagen dat andere mensen geld verdienden in enkele van de nieuwe succesvolle altcoins of tokens zoals Golem en rijk willen worden in een korte tijdspanne. dankzij FOMO (Fear of Missing out) nemen deze mensen deel aan elke overgetypte ICO of altcoin zonder de technologie en de visie van het bedrijf te begrijpen. Sommige van deze mensen hebben het geluk om geld te verdienen en weinigen van hen verliezen hun geld in scams en shitcoins, vandaar het belang van Doing Your Own Research.

Koop Cryptocurrency zonder wallet:

Cryptocurrency kopen met wallet?