eToro Online trading platform

Ben je al een tijdje met beleggen bezig? Of wil je je er meer in gaan verdiepen? Dan is Etoro zeker een online beleggersnetwerk dat je voorbij hebt zien komen of voorbij zult zien komen. Dit is namelijk één van de grootste beleggersnewerken die je kan helpen met succesvolle beleggingen. Dit netwerk richt zich zowel op beginnende beleggers, alsook mensen met wat meer ervaring. Om beleggen zo makkelijk mogelijk te maken, biedt deze broker allerlei handvaten aan waar je meer en betere informatie vandaan kunt halen. Maar ook kun je leren van elkaar, doordat je informatie kunt uitwisselen op het gebruiksvriendelijke forum of via copy trading.

Om beter kennis te maken met dit trading platform kun je kiezen voor het aanmaken van een demoaccount. Je kunt dan alsware beleggen met ‘nep’ geld, zodat je ervaring op kunt doen met dit platform. Maar ook voor beginnende beleggers levert dit een groot voordeel op. Je kunt op deze manier namelijk al oefenen met beleggen, zonder dat het je meteen een hoop geld kost. Etoro is dan ook een online tradingplatform dat erg gebruiksvriendelijk is, copy trading aanbiedt, gebruik maakt van kleinere hefbomen en beschikt over informatief en gebruiksvriendelijk forum waar je nog meer vragen en ideeën op kunt posten. Het is dus zeker een platform met vele voordelen, waar bijna geen broker aan kan tippen. Het is dan ook niet voor niets het grootste trading platform op de wereld.

Het online trading platform van eToro

Zoals hierboven al aangegeven is dit platform erg gebruiksvriendelijk. Ze doen er alles aan om iedere handeling zo simpel mogelijk te maken. Het is de bedoeling dat iedereen die zich inschrijft voor dit netwerk, binnen een relatief korte tijd kan beleggen. Om dit in de prakijk mogelijk te maken hebben ze ervoor gezorgd dat het storten of opnemen van geld op je account vrij makkelijk is, maar ook posities openen en sluiten levert geen problemen op. Uiteraard kun je ook veel informatie vinden hoe het binnen Etoro allemaal werkt, zodat je als belegger zo snel mogelijk aan de slag kunt. Etoro stel ook wekelijk webcasts, reviews, online cursussen en nieuws beschikbaar, zodat je nog sneller kunt leren beleggen en nog sneller de kneepjes van het vak onder de knie hebt.  Je kunt er zowel mee aan de slag gaan op je PC, alsook op je tablet of smartphone. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag informatie opzoeken die te maken heeft met je beleggingen. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je ook altijd nog contact opnemen met de klantenservice. Deze is goed bereikbaar en je kunt er in het Engels mee communiceren.

Verder kun je bij dit netwerk online leren beleggen zonder dat je de kans loopt om een hoop geld kwijt te raken. Je kunt er namelijk voor kiezen om een demoaccount te openen, om op deze manier te oefenen. Je kunt dus eerst wat ervaring opdoen, voordat je begint met echt geld. Met behulp van dit account, kun je ook kennis maken met deze broker en zelf ervaren of de broker aansluit bij jouw behoeftes. Mocht je dus al wel meer ervaring hebben met beleggen, ook dan kan een demoaccount toegevoegde waarde hebben. Je kunt namelijk zelf kijken of de broker de gegevens kan aanleveren die het voor jou nog makkelijker maken om succesvolle trades af te sluiten. Veel mensen kiezen er vaak voor om van deze mogelijkheid gebruik te maken en worden dan ook vaak al snel over de streep getrokken. Wat veel mensen als een groot voordeel ervaren is de informatie die je op dit platform kunt vinden, maar ook de mogelijkheid om in contact tekomen met ervaren beleggers zodat je wat meer kunt leren over de succesvolle strategiën die zij uitoefenen.

Je kunt bij dit platform kiezen voor copy trading. Als je daarvoor kiest volg je een andere belegger die regelmatig succesvolle beleggingen hebt. Deze beleggers zijn echte mensen en dus geen computers of robot, zoals vaak gedacht wordt. Dit wordt ook gecontroleerd door Etoro voordat een legger als popular investor wordt gelabeld. Op deze manier kun je er vanuit gaan dat copy trading betrouwbaar is en erg leerzaam. De popular traders wordt op hun beurt ook weer beloond door Etoro, zij krijgen vaak een bonus. Hoe meer volgers ze hebben, hoe meer bonussen. Je kunt je account ook zo instellen dat je dezelfde trades gaat doen, maar hou wel altijd in je achterhoofd dat het geen garantie is dat het goed gaat. Je kunt dus ook geld verliezen, er zijn dan ook niet voor niets regels met betrekking tot de inzet als je kiest voor copy trading. Zo moet je minimaal 100 dollar inzetten, maar mag het totaal dat je inzet niet meer zijn dan 40% van het geld dat je hebt staat op je account. Dit is om te voorkomen dat je al je geld verliest als de popular trader een keer een wat mindere belegging doet. Het is dan ook altijd aan te raden om verschillende popular traders te proberen. Door verschillende traders te volgen, merk je vanzelf welke belegger het beste bij jou past en welke niet.

Ook als je gebruik maakt van een demoaccount kun je gebruik maken van deze mogelijkheid om popular traders te volgen en op deze manier meer te leren over beleggen. Je kunt namelijk op deze manier zien waar de trader op in zet en eventueel vragen waarom hij of zij kiest voor deze belegging.

Verder kun je via  het netwerk  een hoop informatie vinden over online trading en strategiën die je kunt uit proberen. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben van ervaren mensen, dan kun je dat doen via het gebruiksvriendelijke forum. Hier zitten verschillende mensen op die jou tips en meer uitleg kunnen geven over beleggen. Het is dan ook niet voor niets, één van de grootste brokers die je kunt vinden.

Zelf handelen op het Etoro platform 

Voor veel beginnende beleggers is het vaak een erg grote stap om ook uiteindelijk met eigen geld te gaan beleggen. Er is namelijk altijd een kans dat het je geld kost en dat wil uiteraard niemand. Toch is het zeker aan te raden om het met je eigen geld te beleggen als je wat meer ervaring op hebt kunnen doen met het demoaccount en je hebt geleerd hoe alles werk binnen Etoro. Om het storten van geld nog wat aantrekkelijker te maken, heeft Etoro ervoor gekozen om met stortingsbonussen te werken. Hoe meer geld je ze op je eigen accoun, hoe meer geld je krijg van Etoro om extra mee te beleggen. Op deze manier heb je toch wat meer speelruimte. Deze bonus wordt meteen bijgeschreven als het geld op je rekening wordt gestort.

Hoe meer geld je stort op je account, hoe meer extra’s je krijgt. Zo krijg je bijvoorbeeld een eigen accountmanager toegewezen als je 1000 dollar of meer stort op je account. Als je 2500 dollar of meer stort krijg je bij iedere eerste storting van de maand 10% korting en kun je gebruik maken van een snellere uitbetaling. Bij 5000 dollar of kun je privélessen krijgen en dus je talenten nog verder ontwikkelen.

Het is alijd aan te raden om voor jezelf een bedrag vast te stellen dat je minimaal op je account wilt houden. Dit zodat je niet al je geld kwijt raakt. Om beleggers te beschiken bij copy trading is daar ook een maximum vast gesteld dat een belegger bij deze vorm van beleggen in mag zetten. Daar is voor gekozen om de schade te beperken als de belegging mis gaat. Je kan dan nooit al je geld op je account verliezen.

Etoro is dus een succesvol wereldwijd online trading platform, dat erop is gericht om beleggers nog beter te leren beleggen. Het kenmerkende aan Etoro is dat ze ernaar streven dat hun leden nog beter leren beleggen doordat beleggers van elkaar kunnen leren. Zo kunnen beleggers op het actieve forum van Etoro vragen of opmerkingen plaatsen, maar ook kun je met elkaar chatten en dus ook tips of opmerkingen plaatsen. Verder is er een hoop informatie over beleggen te vinden en kun je regelmatig cursussen volgen of webcasts volgen. Een andere mooie mogelijk heid is copy trading, je kunt dan de trades volgen en kopiëren van mensen die als popular trader zijn aangeschreven. Dit zijn mensen die regelmatig trades afsluiten met erg positieve resultaten. Je kunt dan door middel van hun trades ook meeprofieren, maar je kunt uiteraard ook een hoop geld verliezen.

Om mensen te stimuleren veel te beleggen hebben zo ook verschillende bonussystemen, waardoor het beleggen ook erg interessant is. Wil jij ook leren beleggen, dan is het zeker aan te raden om eens rond te kijken bij Etoro. Je zult vanzelf zien dat beleggen makkelijker is dan vaak wordt gedacht. Mede dankzij de ervaring van andere beleggers en de informtie die je gratis aangeleverd krijgt door Etoro. Wacht dus niet langer en neem ook eens een kijkje bij het online trading platform!

Benieuwd? Schrijf je dan nu hier in: Ik wil me nu inschrijven bij eToro! (Wanneer u handelt met geld loopt uw vermogen risico!)