DYOR

DYOR is een beleggingsslang die staat voor “Do Your Own Research”. Het is een zachte herinnering voor lezers, potentiële investeerders om hun eigen onderzoek naar een onderwerp te doen, in plaats van alles wat ze lezen voor hun geld te nemen. Dit is vooral handig voor lichtgelovige nieuwe investeerders in cryptocurrency die moeten worden herinnerd om voor zichzelf te denken in plaats van te geloven wat ‘experts’ online te vertellen hebben over een investeringsbeslissing.

Het is verstandig om zelf onderzoek te doen en niet alleen in cryptocurrency te gaan vanwege een vermeende Fear Of Missing Out (FOMO) en de prijsstijging te zien als u niet koopt.

je moet niet alleen iemand anders vertrouwen met je beleggingsbeslissingen, wanneer je een beetje kunt opzoeken en sommige van deze informatie zelf kunt achterhalen. Meestal willen mensen, vooral degenen die nieuw zijn in cryptocurrency, graag prijsspeculaties en potentiëlen van deze cryptocurrency horen als een andere cryptocurrency, maar men moet leren om al deze informatie met de nodige voorzichtigheid te nemen. Als het eruit ziet en te mooi klinkt om waar te zijn, is dat meestal omdat het is.

“Do Your Own Research” zou een van de belangrijkste regels moeten zijn als het gaat om cryptocurrency en beleggers moeten dit niet vergeten. Anders zou je verliezen kunnen lijden die je alleen had kunnen voorkomen als je wat van je eigen onderzoek deed.

Koop Cryptocurrency zonder wallet:

Cryptocurrency kopen met wallet?