BUY WALL

Een Buy wall/koopmuur is wat er gebeurt wanneer het aantal en de grootte van kooporders op een specifieke cryptocurrency het aantal verkooporders ver overtreft. Hoe groter en groter de koop muur, zoals te zien op een cryptocurrency trading exchange, hoe beter. Een koop muur is vaak een goed teken voor handelaren omdat het een goed sentiment over de valuta vertoont. Het betekent dat handelaren meer willen kopen dan ze willen verkopen. Als handelaren meer kopen dan ze verkopen, wordt het een soort race om alle goedkope bestellingen op te kopen. Naarmate de goedkope bestellingen worden gekocht, vullen de inkooporders zich snel aan achter de stijgende prijs

Wanneer u een cryptocurrency belegger bent die of dag handelt of korte termijn posities bekleedt, moet u slim zijn. Je moet begrijpen dat er walvissen zijn die markten kunnen manipuleren en vaak ook, dat doen ze. Walvissen zijn handelaars met grote hoeveelheden kapitaal die een koop- of verkooporder kunnen plaatsen op een bepaalde positie die groot genoeg is dat het onwaarschijnlijk is dat deze wordt gevuld. Ze kunnen de vloer en het plafond instellen voor prijsbewegingen.

Valse wanden kunnen worden geïdentificeerd aan de hand van hun hoge, verticale uiterlijk. Ze hebben meestal geen soort prijsbaan en worden meestal geplaatst als de bestverkochte bestelling of de hoogste kooporder op de beurs. De reden waarom we deze nepmuren noemen, is dat de handelaar die de bestelling heeft geplaatst, het vermogen heeft om het op elk moment te verwijderen en een drastische prijsbeweging te veroorzaken. Met andere woorden, het sentiment is nep en er is geen echte marktondersteuning.

Voor nep-koopmuren plaatsen de walvissen grote, niet-invulbare orders die een hoog positief sentiment voor de valuta nabootsen. Of ze nu opzettelijk zijn of niet, de muren geven beginnende handelaren een gevoel van vertrouwen dat hun positie zal behouden en zullen ze doen geloven dat de huidige prijs de nieuwe vloer is. Het gevolg is dat kooporders boven de muur verschijnen. Nergens om te gaan, maar omhoog, toch? Fout. De walvis kan op elk moment aan de muur trekken en als de bestelling van de walvis het grootste deel van de kooporders uitmaakt, kan de prijs drastisch in de tegenovergestelde richting verschuiven. Handelaren die boven de positie van de walvis hebben gekocht, kunnen hun investeringen verliezen.

Hetzelfde geldt voor nep-verkoopwanden. Walvissen kunnen grote, niet-invulbare verkooporders plaatsen in een poging om de prijs laag te houden en de valuta goedkoop aan te schaffen. Zodra ze genoeg munten hebben, kunnen ze gemakkelijk de bestelling trekken en ervoor zorgen dat de prijs wordt gelanceerd als het sentiment over het algemeen positief was, afgezien van hun bestelling. Dit is hoe de walvis wint door traders te misleiden tot het verkopen van goedkope munten.

Koop Cryptocurrency zonder wallet:

Cryptocurrency kopen met wallet?