BAG HOLDER

Een bagholderis een symbolische verklaring van een persoon wiens investeringen waardeloos zijn geworden als gevolg; de belegger wordt achtergelaten ‘met een tas’. In cryptocurrency is het een informele term die wordt gebruikt om een belegger te beschrijven die een cryptovaluta of -munt vasthoudt gedurende een periode waarin de aandelen of activa waardeloos worden.

Bagholders zijn vaak mensen die een valuta kopen op een “all-time high” of tijdens een bull run, ze worden een bagholder zodra de prijs begint te dalen, waardoor ze blijven hangen in een positie waar ze, als ze zouden verkopen, verlies zouden maken. De juiste beslissing is meestal om door te gaan tot de prijs weer omhoog gaat waar je je “tassen” kunt verkopen.

Houders van tassen hebben de neiging om veel minder verliezen te lijden dan wanneer ze er de voorkeur aan geven om winst te maken, ze houden hun aandelen vast, zelfs als het waardeloos wordt in de hoop dat het zich zal omdraaien.

Een voorbeeld van een zakhouder:
Een belegger koopt 100 bitcoins, terwijl de prijs van bitcoin omhoog schiet en Bitcoin geleidelijk daalt als gevolg van bepaalde kwesties zoals overheidsinterventie en regelgeving in sommige landen. De investeerders van die landen beginnen hun geld op te nemen en andere leden van het publiek besluiten om ook hun geld te verwijderen, terwijl de prijs van bitcoin blijft dalen. De belegger die 100 bitcoin heeft gekocht en ervoor kiest om de waardevermindering van bitcoin te negeren, is een ‘bag holder’.

Geen enkele belegger wil in eerste instantie een ‘bag-houder’ worden, maar er zijn een overvloed aan manieren waarop beleggers tashouders kunnen worden. Beleggers zouden voorzorgsmaatregelen moeten nemen, zoals het lezen van financiële overzichten, persberichten, het luisteren naar nieuws over concurrentie en intuïtief weten wat het juiste moment is om de investering te verkopen, of het nu gaat om aandelen of cryptocurrency.

Koop Cryptocurrency zonder wallet:

Cryptocurrency kopen met wallet?